Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Αστυνομική βία στην Ελλάδα | Συνέντευξη Τύπου Διεθνούς Αμνηστίας


Την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012, στην ΕΣΗΕΑ, η Διεθνής Αμνηστία παρουσίασε την έκθεσή της για την αστυνομική βία στην Ελλάδα, με τίτλο «Αστυνομική Βία στην Ελλάδα: Όχι μόνο μεμονωμένα περιστατικά». (Δείτε περιληπτικό δελτίο Τύπου, εδώ: bit.ly/Oi8xsR και ολόκληρη την έκθεση, εδώ: bit.ly/MRrZcR)

Την έκθεση παρουσίασαν οι Λία Γώγου, ερευνήτρια της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ελλάδα και την Κύπρο, Ηλίας Αναγνωστόπουλος, διευθυντής ελληνικού τμήματος Διεθνούς Αμνηστίας, και David Diaz-Jogeix, Αναπληρωτής Διευθυντής του Προγράμματος της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία.

Μίλησαν, επίσης, οι Γιάννης Καυκάς, Μανώλης Κυπραίος και Μάριος Λώλος, τρία μόνο από τα θύματα αστυνομικής βίας στην Ελλάδα.

Στην ιστοσελίδα του UNFOLLOW, διαβάστε το σχόλιό μας, "Αστυνομική βία χωρίς πολιτική ευθύνη", της Μαρινίκης Αλεβιζοπούλου. Εδώ: bit.ly/Lx8w13

Στο τεύχος #7 του UNFOLLOW, που κυκλοφορεί στα περίπτερα, διαβάστε για την αστυνομική βία:
"ΜΑΤ: Η ΕΣΑ της Μεταπολίτευσης", ρεπορτάζ της Μαρινίκης Αλεβιζοπούλου (απόσπασμα, εδώ: bit.ly/LPaSGF)

Αγγελική Κουτσουμπού: "Δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στα ΜΑΤ και στους βασανιστές της χούντας", συνέντευξη στην Αφροδίτη Πολίτη (απόσπασμα, εδώ: bit.ly/NhBB0R)

Το video της συνέντευξης Τύπου είναι ευγενική παραχώρηση του omnia.tv | omniatv.com

πηγή: unfollow.gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε ακόμα